Foliering - Bildekoration, design og meget mere !

    Bliv synlig i gadebilledet, så potentielle kunder lægger mærke til dig.

    Gør din virksomhed mere synlig i gadebilledet med bildekoration.  Vi har over 10 års erfaring og mange tilfredse kunder. Vores dygtige montører arbejder med præcision og finesse. Vi tilbyder bildekorationer, som holder mindst 5 år.

Vi er specialister i bildekoration

Med en bildekoration fra Outdoor Media A/S får du altid et holdbart og flot resultat. Bilreklame på erhvervsbiler er den perfekte reklamesøjle for din virksomhed. En bilreklame på firmabilen er en nem måde at vise dit budskab og synliggøre dig, uanset om du er på farten eller holder parkeret.


Vi er Landsdækkende

Vores montører er dygtige og er specialiserede i netop bildekoration og indpakning af biler. Vi tilbyder landsdækkende montering via vores netværk af montører eller i vores afdelinger i Stenløse, Vejle og Århus. Uanset hvor arbejdet bliver udført, vil vi altid tilsikre, at arbejdet bliver udført jf. godkendt layout og designmanual.


Hvorfor bilreklame?

En god bilreklame passer til din branding, og gør dig og din virksomhed genkendelig og troværdig. Vi laver både dekorationer til enkeltmands virksomheder, større vognpakker og flåde-kunder med hundredevis af biler. Selv med disse store mængder af biler sørger vi for høj kvalitet og ensartethed. Nogle ønsker minimal reklame på bilen, enten med et simpelt logo på siden, eller måske kun den lovpligtige CVR-pakke med firmanavn og CVR-nummer. For andre handler det om en mere opsigtsvækkende reklame med grafik, design og print. Her kan vi både lave halve- og hele indpakninger af firmabilen. Det er kun fantasien, der sætter grænser !
 

Bliv synlig med bilreklame

En god bilreklame passer til din branding, og gør dig og din virksomhed genkendelig og troværdig. Vi laver både dekorationer til enkeltmands virksomheder, større vognpakker og flåde kunder med hundredevis af biler. Selv med disse store mængder af biler sørger vi for høj kvalitet og ensartethed. Nogle ønsker minimal reklame på bilen, enten med et simpelt logo på siden, eller måske kun den lovpligtige CVR-pakke med firmanavn og CVR-nummer. For andre handler det om en mere opsigtsvækkende reklame med grafik, design og print. Her kan vi både lave halve- og hele indpakninger af firmabilen. Det er kun fantasien der sætter grænser.
 


Mere end 10 års erfaring

I dag løser vi landsdækkende fuldindpaknings opgaver for kunder som: Nemlig.com, Bring, Carglass, Securitas og Lyreco mfl. Vi rådgiver og vejleder dig, så du får det bedst mulige resultat. Har du allerede et design på din bilreklame, så kan vi hurtigt få produceret og monteret din bildekoration. Er du ikke så langt i din proces? Så hjælper vi også med det. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine ønsker og tanker i forhold til din nye bilreklame! 

Vi er specialister

Med vores bildekoration  får du altid et holdbart og flot resultat. Bilreklame på erhvervsbiler er den perfekte reklamesøjle for din virksomhed. En bilreklame på firmabilen er en nem måde at vise dit budskab og synliggøre dig, uanset om du er på farten eller holder parkeret.
Vores montører er dygtige, og er specialiserede i netop bildekoration og indpakning af biler. Vi tilbyder landsdækkende montering via vores netværk af montører eller i vores afdelinger i Stenløse, Vejle og Århus. Uanset hvor arbejdet bliver udført, vil vi altid tilsikre, at arbejdet bliver udført jf. godkendt layout og designmanual.

Få et godt tilbud på bildekoration

Vores folieafdeling er klar til at hjælpe!

Tlf. 70 22 32 27