Bilopbygning  Chassis, lad, boks, lift og meget mere !

Lad- og liftopbygning
er en af vores spidskompetencer!

Ladopbygning er en af vores spidskompetencer hos DKT Auto A/S. Vi kan udføre ladopbygning af højeste kvalitet og lave chassiser, der kan bære op til 13 ton og i flere forskellige størrelser. Vi fremstiller lad til forskellige former for transport, og vi kan lave en ladopbygning ud fra dine præferencer, hvis der skal tages højde for nogle helt særlige forhold i din bil.


Vi kan levere den perfekte ladopbygning til dig


Kasser og opbevaringsbokse

Det er vigtigt, at du kan bruge dit lad i forbindelse med dine erhvervsopgaver, og at dette er fremstillet med dine specifikke opgaver in mente. Derfor kan vi tilbyde dig forskellige størrelser af ladopbygninger. Vi kan også installere forskellige kasser eller andre opbevaringsbokse, hvis du skal opbevare eller have plads til værktøj eller lignede i dit lad. Mulighederne er mange, og vi vil i samarbejde med dig, som kunde, ALTID forsøge at efterleve ALLE dine ønsker, så du kan få den perfekte ladopbygning.

Aluminium eller finer

Du kan vælge imellem aluminium og finer alt efter, hvad du har brug for, og hvad der vil passe bedst til dine opgaver. Begge er materialer af høj kvalitet, som vil kunne klare en godsvægt på op til 13 ton, hvilket dækker en lang række forskellige behov. Vi har også mulighed for at udføre ladopbygning med hydraulik, så du kan tippe dit lad, hvilket er meget fordelagtigt ved blandt andet jordkørsel, hvor du kan tømme ladet hurtigt.

Bestil en ladopbygning præcis til dit behov
Vi er klar til at hjælpe!


Tlf. 44 92 73 00