Hvem er vi

Vi er en stærk og fremtidssikret virksomhed 

med mere end 30 års erfaring

Aarhus -  Vejle -  Køge -  Holbæk - Stenløse


 


DKT Auto er i 2024 fusioneret med

Autocentralen-selskabet Auto:Design.


God service og høj effektivitet

Hovedsædet ligger på adressen i Stenløse, hvor DKT Auto A/S i mange år har haft sit domicil. Efter den seneste fusion med Auto:Design foregår det hele blot med et markant stærkere setup, fordi vi har flere afdelinger på tværs af landet. Generelt vil alle vores kunder opleve, at der kan spares både tid og ressourcer i forhold til de forskellige løsninger, vi tilbyder. Alle vil mærke, at vi er inde i en rivende udvikling på en spændende måde. Vi tænker på fremtiden, og vi følger bilmarkedets konjunkturer hver eneste dag. Dermed er vi sikre på, at der skabes helt nye muligheder og besparelser for alle vores kunder, understreger DKT Auto’s direktør Carsten Due Steffensen.


Fakta om DKT Auto A/S:

DKT Auto A/S - som oprindeligt står for Dansk Kvalitets Tilbehør - er grundlagt af Carsten Due Steffensen i 1996 og startede som et salgsselskab af tilbehør til Pickup markedet i Norden med blandt andet salg af hardtoppe og ladindsatse. Det udviklede sig senere til varerumsbeskyttelse i varebiler, og derfra tog det fart med indvendig beklædning, reolindretning og montage af lysprodukter samt specialløsninger. I dag er DKT Auto A/S landsdækkende med totalløsninger indenfor bilopbygning og bilindretning, og råder over afdelinger i Holbæk, Køge og Aarhus - ud over hovedkontoret i Stenløse, nordvest for København. I 2016 indgik DKT A/S en agenturaftale med den markedsledende System Edström, som producerer produkter og bilinventar i højeste kvalitet til professionel bilindretning. System Edström har via DKT Auto A/S stor vækst i Danmark, idet alle produkter lagerføres og monteres i DK. I 2019 blev folie og design virksomheden OutdoorMedia opkøbt og fusioneret med DKT Auto A/S for at tilføje endnu en kapacitet, og ONE STOP SOLUTION ideen fik sin start. Det sidste skud på stammen er opkøbet af Stoffer Bilmontage ApS i 2023 med speciale i CNC skåret bunde- og sidebeklædninger til varerummet i højeste kvalitet.

 


 


Nyt koncept med alt-i-en-løsning

Med innovative og stærke kompetencer, produkter og muligheder tilbydes der en optimal måde for kunderne at handle ”smart” på. DKT Auto har udviklet en unik 100 procent ”One Stop Solution”-handel, hvor køb af bil, opbygning, indretning, foliering, service, reparation og værksted er samlet på et sted, uanset hvor i landet DU som kunde ønsker en professionel håndtering af din varebil eller flåde. DKT Auto forstår at skabe mobile arbejdspladser. 

Velkommen til et fremtidssikret koncept, der matcher alle dine behov ! 


Vi har agentur på fremtidens bilindretning

System Edström

Et produkt, som der er store forventninger til, er System Edström - bilinventar til professionel bilindretning i den absolut højeste kvalitet. System Edström er en svensk virksomhed, der - siden 2016, hvor DKT Auto A/S fik det danske agentur - har haft en markant vækst i Danmark.