Bilindretning  Reoler


Mangler du plads i varebilen?

DKT Auto tilbyder smarte reolsystemer fra System Edström, der kan tilpasses ALLE bilmærker og behov. Med System Edström kan vi ombygge din bil til fx et fleksibelt værksted, hvor du har alt dit værktøj lige ved hånden. Reolsystemerne er modulopbygget, og kan tilpasses ethvert behov og ønske.


 

Få et bedre CO2-regnskab med letvægt og højstyrkestål

Når I vælger en letvægts reolindretning fra System Edström, investerer I samtidigt i et lavere CO2 regnskab, sammenlignet med fx en aluminium indretning. Vi producerer i højstyrke stål (HSS), som i sig selv er et meget stærkt produkt sammenlignet med aluminium, og som ved produktionen udleder op mod 80% mindre CO2 end aluminium. Til sammenligning med vores reolindretning produceret i højstyrke stål, vil en alternativt produceret varevogn med en aluminiumindretning minimum skulle køre 200.000 km, for at opnå et neutralt CO2 regnskab.Se meget mere i vores grønne rapport, som vi er stolte af at præsentere på: www.systemedstrom.com.


Hurtig levering Vi er lagerførende

DKT Auto er altid lagerførende med Edström produkter - vi har som noget helt unikt centrallagre på flere lokationer i både Sverige og Danmark. Vi garanterer derfor hurtig levering og montering, uanset hvor i landet, du befinder dig!


Fokus på høj kvalitet og sikkerhed

Med mere end 60 års erfaring i ryggen tilbyder vi markedets mest fleksible indretningssystemer – altid med fokus på den bedste kvalitet og højeste sikkerhed. Vi ved, hvordan man skaber en sikker og effektiv mobil arbejdsplads! Alle vores produkter er godkendte og gennemtestet i de autoriserede crash test iht. ECE17-07 og INRS NS286. Vi produktudvikler i et konstant flow for hele tiden at sikre den bedst mulige version af vores produkter. Vi arbejder med vægt, sikkerhed, design, bæredygtighed og fleksibilitet. 

Få et uforpligtende tilbud!
Vi er klar til at hjælpe med indretning af din bil.

Kontakt vores salgsafdeling

Tlf. 44 92 73 00